Et lille udpluk af projekter

Jeg elsker, når jeg får lov til at gå i dybden for at hjælpe en virksomhed med at nå deres mål. Her kan du få et indtryk af, hvordan jeg arbejder med forskellige typer videoproduktion og -projekter. Og måske endda få lidt inspiration til, hvordan du vil bruge reklamer i din egen virksomhed.


01

Feriesjov 2022

Feriesjov 2022 er det projekt, indtil videre, som har haft flest forskellige opgaver. Der skulle både laves Facebook-banner, 4 SoMe-opslag, online brochurer, plakat og ikke mindst en video, som både skal bruges som opsummeringsvideo i år og når tilmeldingen åbner til næste års feriesjov.


02

Hvad er frihed?

Den her video er den jeg (Alexander) og Emma har lavet til vores ansøgning til Arlette Andersens Frihedspris, hvor at vi fik tildelt 2. prisen for vores video "Hvad er frihed?"


03

Projekt Let's Go

Projekt Let's Go! Udfordrer den traditionelle tilgang i det lokale idrætsliv fra traditionelt og historisk at have fokus på konkurrence, kampe, turneringer og kontinuerlige træningsaktiviteter, til at sætte den unges motivation, lyst og idrætsglæde i centrum igennem fællesskab og samvær.