Vi laver den perfekte video grafik hjemmeside til jer.

Det bedste af det hele er, at vi leverer disse tjenester til en overkommelig pris.

Filmoptagelse

At producere kvalitets video er det, vi specialiserer os i. Vi bruger de seneste teknikker og principper inden for videoproduktion, til at skabe videoer i professionel kvalitet, der er perfekte til dit marketingsformål.

Videoredigering

Vi redigerer alle former for videoer. Reklamefilm, podcasts, TikTok/Reels og videoer til andre sociale platforme. Næsten ALLE former for video du kan tænke på!

Grafisk Design

Har du brug for en iøjnefaldende plakat eller et veldesignet banner? Det kan vi også hjælpe med! Vi leverer grafik som plakater, brochurer, bannere, m.m..

Hjemmeside

Vi kan også kode din næste hjemmeside. Hvis du har behov for det, klarer vi også opdatering af nyheder, tekster, billeder mv. på din nuværende side.

Livestreaming

Vi kan tilbyde livestreaming til nogle sportsevents og specialiserer os, inden for livestreaming i kampsport. Vi har et godt samarbejde med den lokale Judo klub.


1
0
0
0

Reklamevideoer fanger øjet på en helt anden måde.

Med en reklamevideo kan potentielle kunder se og høre om jeres virksomhed og jeres arbejde. Med en reklame produceret af ABN Media Productions kan du være sikker på at reklamevideoen får jeres virksomhed til at fremstå proffesionel og enestående.


Læs mere

Alt fra plakater og brochurer til facadebannere.

ABN Media Productions har igennem tiden lavet mange flotte plakater, opslag til sociale medier, brochurer/flyers og bannere fra 0,5 x 2 meter til 2 x 6 meter.


Læs mere

Som en ny ting tilbyder vi nu hjemmeside udvikling.

Vi tilbyder nu hjemmeside design og udvikling. Vi gør i WordPress, HTML og CSS kode, Wix, Squarespace, Payhip og Google Sites.


Læs mere

Det siger vores kunder om os

“5 stjerne her fra, men det er kun fordi der ikke kan gives mere. Jeg har fået den bedste hjælp og støtte at Alexander. Han har super dygtigt, hjælpsom og engageret. Tak for alt hjælp Klinik Lange.”

Karina LangeKlinik Lange

“Vi har haft meget stor gavn af ABN Media Productions, der leverer hver gang og til tiden. Meget flot arbejde, som vi er godt tilfredse med”

Lasse HildingbergFredericia Judo & Ju-Jutsu Klub